Rezerva_strategica_de_apa_calda_a_Romaniei_e_epuizataAnunţ dramatic făcut de premierul Emil Boc în această dimineaţă! Rezervele strategice de apă caldă ale României sunt aproape terminate iar Rusia a redus exporturile către ţara noastră, livrând în ultima lună doar apă caldă de proastă calitate, extrem de diluată. „Avem gaze, păcură, cărbuni”, spune Emil Boc, „dar nu văd cum ne vor ţine astea de cald în lunile care urmează. Din păcate, România nu e unul din marii producători mondiali de apă caldă, aşa că depindem exclusiv de importuri”.

Premierul a făcut un apel la populaţie să nu se panicheze şi să nu înceapă să facă provizii de apă caldă în cadă sau în găleţi, deoarece în acest fel va agrava practic criza. De asemenea, spune Boc, conform medicilor apa caldă păstrată mai multe zile riscă să devină periculoasă pentru sănătate dacă nu este ţinută la frigider.

Speculanţii pe marginea crizei de apă caldă nu au întârziat să apară. Ei vând aşa-zise oale minune, pretinzând că dacă le umpli cu apă rece şi le laşi pe aragaz, cu focul aprins, 10-15 minute, poţi obţine apă caldă. „Este, evident, o păcăleală pentru naivi”, afirmă autorităţile, „oricine are noţiuni elementare de fizică îşi dă seama de absurditatea acestei idei”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Monday, 12.12.2011 14:36 Politic

National Cinematografic