Doamna ziaristă Melania Vergu, cunoscută de la Gândul, dar şi de la tv, unde muşca vitriolic şi făcea pe acidulata la oamenii din ministerul Educaţiei, pentru că pe ea o durea soarta şcolarilor şi a preşcolarilor, s-a dus frumuşel consilier la ministrul Educaţiei. Altfel spus a dat cu ciocul, a lătrat pînă i-au aruncat ăia o ciozvîrtă ca să-i închidă gura.

Domnul Andrei Gheorghe a găsit drumul spre casă după ruşinea care i s-a întîmplat la Kanal D, singurul loc în care acelei mizerii i se spunea emisiune tv.

De luni, omul nostru din Panama e consilier al ministrului Vlădescu şi coordonează departamentul de Comunicare al Ministerului de Finanţe. Adevărul e că Andrei Gheorghe are faţă de om care să-ţi comunice suma pe care o ai de dat la stat ca impozit sau taxă de protecţie.


Azi am aflat şi de doamna Andreea Roşca, în prezent unul dintre directorii trustului Realitatea-Caţavencu, fostă ziaristă şi, din ce se pare, viitoare purtătoare de cuvînt a Guvernului.

Ideea pare simplă: iei consilieri jurnalişti, pentru că ştiu şi ei pe alţi jurnalişti şi tot aşa, se face lanţul trofic prin care se papă nişte bani şi se mestecă titluri mai cuminţi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Wednesday, 06.01.2010 10:30 Politic

National Cinematografic