Elena Udrea a declarat aseară că Marie Jeanne Ion ştia dinainte de răpire. Potrivit ministrului Dezvoltării şi Turismului, una dintre oile lui Omar Haysam a avertizat-o pe jurnalista de la Prima TV că urmează să fie luată cu japca în Irak. Ca să preîntâmpine un asemenea incident, oaia a sfătuit-o pe Marie Jeanne să-şi cheme aproape un cameraman, pe cel mai bărbătesc şi cel mai frăţesc. Acum, la aproape cinci ani de la acele evenimente, ştim că reportera n-a procedat aşa. Femeia, dimpotrivă, l-a luat cu ea taman pe Sorin Mişcoci.


Oaia i-a mai spus lui Marie Jeanne că răpirea i-a fost pregătită de omul de afaceri irakian şi de cel sirian, dar jurnalista nici n-a vrut să audă.  Potrivit Elenei Udrea, ea a acceptat să fie luată cu japca pentru a câştiga notorietate. Practic, a procedat ca piţipoancele alea din tabloide care nu vor decât atenţie din partea presei şi, eventual, să pună mâna pe câte un milionar, iar la nunta lor soarele şi luna să ţină cununa, să aibă nuntaşi brazi şi păltinaşi, preoţi, munţii mari, păsări, lautari, păsărele mii şi stele făclii. Jenant, ca să nu zic mai mult.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 12.01.2010 18:00 Politic

National Cinematografic