În timp ce scriam că Vlădescu e prost, el îşi vedea de ale lui. Mai exact, aud acum la Realitatea tv că l-a numit pe Dan Bitman (“cîntăreţul”) consilier la Finanţe, al lui adică.
Din ce ştiu, un consilier consiliază, adică e bun, foarte bun pe un domeniu şi îi spune unui, ăla pe care îl consiliază: “frate, vezi că acolo se face aşa…” (dacă consilierul e Mircea Badea, se începe cu “prietene…”).
Ceea ce l-a impresionat pe Vlădescu la "cîntăreţ" au fost cîteva versuri din piesa “Banii vorbesc”, un fel de testament financiar al lui Bitman, şi tarifele atît de bine concepute pe care Dănuţ srl le practică de Valentine’s Day.
Dacă sînteţi şomer şi nu aveţi chiar nici o tangenţă cu fenomenul finanţelor şi nici vreun contabil în familie, duceţi-vă pe la Ministerul de Finanţe, frecaţi menta prin faţă pe trotuar, poate trece Vlădescu şi, cine ştie, are nevoie de vreun expert bancar.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Wednesday, 13.01.2010 11:32 Politic

National Cinematografic