radu_banciu_acuzat_de_vadimCorneliu Vadim Tudor l-a acţionat în instanţă de Radu Banciu, pe motiv că acesta a folosit în emisiunea sa de la B1TV mai multe jigniri care-i aparţin, fără să-l citeze. „Radu Banciu fură cu nesimţire jigniri pe care eu le făceam în «România Mare» încă din anii ’90”, a acuzat liderul PRM.

„Nu există în DEX jignire pe care eu să n-o fi folosit în ziar sau în nenumăratele intervenţii televizate. Ca să nu mai zic că am inventat jigniri care până la mine nu existau în limba română. Şi vine Banciu, derbedeul ăla, pigmeul ăla homosexual şi proxenet să-mi fure mie munca, să-mi ia pâinea de la gură! Băi Radu Bacilu’, te-ai pus cu cine nu trebuie!”, a ameninţat Vadim.

Liderul PRM spune că a depus la dosar toată colecţia „România Mare”, ca să demonstreze că jignirile folosite de Banciu sunt furate de acolo. „Dacă are Banciu o jignire care nu e în «România Mare», eu mănânc toată colecţia”, a spus, încrezător, Vadim. „Dacă nu schimbă titlul emisiunii din «Lumea lui Banciu» în «Lumea lui Vadim», îl las în curu’ gol”, a adăugat Tribunul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 21.02.2012 14:34 Politic

National Cinematografic