basescu_persoana_disparutaFamilia preşedintelui trece prin momente dramatice! De mai bine de două săptămâni, ei nu mai ştiu absolut nimic de Traian Băsescu. Maria, soţia preşedintelui, a apelat inclusiv la afişe lipite pe stâlpi, prin care cei care l-au văzut pe preşedinte sunt rugaţi să contacteze imediat familia sau cea mai apropiată secţie de poliţie.

„Bărbat, 60 de ani, chelie proeminentă, defect la ochiul stâng. Probleme psihice, se crede iubit de popor. Răspunde la un nume de Traian”, sună caracterizarea făcută preşedintelui Băsescu de către soţia sa.

Cu lacrimi în ochi, Maria Băsescu ne-a povestit că i-a sunat pe toţi apropiaţii preşedintelui şi că nici măcar Elena Udrea nu ştie unde se află soţul ei. „Nu îi stă în fire să dispară fară să anunţe, el este un preşedinte-jucător. Mă gândesc la ce e mai rău”, a suspinat Maria Băsescu.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 01.03.2012 19:10 Politic

National Cinematografic