draga_medveDiscursul lui Vladimir Putin a redeschis subiectul plânsului de preşedinte în faţa camerelor de luat vederi. Într-o conferinţă de presă pe această temă, preşedintele Traian Băsescu a tras un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă Rusia pentru Europa democratică:

„Să ştiţi că felul în care un preşedinte plânge spune multe despre caracterul său, dar şi despre ţara pe care el o conduce autoritar. Putin a lăcrimat ca un preşedinte care inspiră multă teamă şi niciun pic de respect, ceea ce e ideal. A plâns discret, doar cu un ochi, nu a lăcrimat excesiv şi nici nu şi-a tras mucii. Ăsta e plânsul unui om care nu se teme de nimic, iar asta nu prevesteşte nimic bun pentru Uniunea Europeană."


Deşi recunoaşte că plânsul lui Putin a fost foarte reuşit, preşedintele Băsescu a găsit totuşi şi ceva de criticat despre discursul acestuia. „Din cauza emoţiei, Putin a uitat să înceapă discursul cu formula Dragă Medve! A greşit aici, dar îl înţeleg perfect. Numai eu ştiu ce e în sufletul unui preşedinte când acceptă să fie investit iar şi iar cu aceeaşi funcţie supremă.  Asta e o greşeală pe care electoratul nu ţi-o iartă niciodată, dar asta mai puţin contează, dă-i dracului de alegători. Important e că a uitat să-şi smârcâie nasul şi să ducă mâna la ochi, ca o femeie abuzată.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de adi | Monday, 05.03.2012 18:17 Politic

National Cinematografic