intelectualii_merg_peste_minerii_din_valea_jiuluiPentru că jandarmii nu le fac faţă minerilor care protestează de câteva zile în Valea Jiului, fiind surclasaţi atât la bătaie, cât şi la capitolul inteligenţă, Traian Băsescu a decis să trimită o adunătură de intelectuali, cu scopul precis de a dispersa manifestanţii. În acest sens, la dispoziţia intelectualilor au fost puse două garnituri de tren.

Sunt aşteptaţi să participe la intervenţia din Valea Jiului absolut toţi intelectualii, de la Patapievici, Liiceanu sau Tismăneanu, pâna la cei care au publicate volume de poezii la diverse edituri obscure. „Sper să strângem măcar câteva sute de intelectuali. Dacă va fi cazul, numărul de trenuri puse la dispoziţia lor se poate suplimenta”, a spus Traian Băsescu.

Înarmaţi cu reviste obscure de cultură şi cu citate plictisitoare, majoritatea din propriile opere, intelectualii se declară încrezători în reuşita operaţiunii lor. „Minerii trebuie plictisiţi cu orice preţ, altfel nu vor renunţa la proteste. Folosiţi fără milă orice citat vă vine în minte. Sunt şi domnii Patapievici şi Liiceanu alături de noi, dacă aveţi nevoie de lucruri care să plictisească de moarte minerii, vă stau la dispoziţie”, i-a mobilizat Tismăneanu pe intelectuali.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 09.03.2012 18:54 Politic

National Cinematografic