caracalenii_sunt_scutiti_la_angajare_de_taxeDiscriminarea caracalenilor pe piaţa muncii este pe cale să se încheie. Conform unui nou proiect de lege, firmele care se încumetă să angajeze cetăţeni născuţi în Caracal vor fi scutite de la plata taxelor şi impozitelor timp de 3 ani.

„Am luat această decizie pentru că angajatul caracalean este foarte dificil. În primul rând, are reale dificultăţi în a ajunge zilnic la muncă. Chiar dacă stă la doar 3 minute de firmă, are obiceiul să se rătăcească în drum spre locul de muncă. E ceva legat de ADN-ul lor, nicidecum de reavoinţă. Datoria noastră este să facem tot ce depinde de noi ca să-i integrăm în societate”, a explicat ministrul Finanţelor Bogdan Alexandru Drăgoi.

Cetăţenii născuţi în Caracal nu privesc însă cu ochi buni această decizie. „Din punctul meu de vedere, această decizie este un atentat la cultura noastră. Nu vrem să devenim nişte cetăţeni banali, noi vrem să rămânem aşa cum suntem. Brandul «Caracal» riscă să dispară. Ce urmează, să ne înscrie cu forţa în facultăţi?”, s-a revoltat Cătălin B., un caracalean care-şi vede ameninţat statutul de şomer.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 18.03.2012 16:48 Politic

National Cinematografic