7000 de pedepse cu închisoarea vor fi comutate în muncă în folosul comunităţii, la şters comentarii pe pagina lui Firea

Veşti bune pentru mii de deţinuţi din penitenciarele Capitalei! Printr-un decret adoptat ieri de Primăria Generală, mai bine de 7000 de persoane condamnate cu executare îşi redobândesc libertatea imediat, cu o singură condiţie: să presteze muncă în folosul comunităţii. Mai exact, foştii deţinuţi vor lucra 8 ore pe zi pe Facebook, la şters comentarii pe pagina Gabrielei Firea.

“E vorba de un proiect pilot, de reeducare prin social media. Astfel, ei îşi pot ispăşi pedeapsa în timp ce deprind abilităţile necesare ca să fie buni administratori de pagină. Toată lumea câştigă!”, a precizat Gabi Firea într-o postare pe Facebook care a strâns deja 7000 de like-uri şi comentarii laudative.

“Eu am mai făcut asta şi credeţi-mă, n-o să fie uşor. Colegii mei se bucură, că ei nu ştiu ce implică să lucrezi cu facebookul la boier. Nu numai că ştergi sute de comentarii pe oră, trebuie să şi postezi altele de pe tot felul de conturi, să închizi-deschizi pagina, să dai de mâncare la troli. Parcă mai bine era după gratii”, oftează Rudărel Popescu, deţinut la Rahova.

„Cât de greu poa’ să fie? Clic dreapta, delet, de-te-n m**ţii m*-tii”, a comentat un coleg de celulă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 iunie 2018 11:44
Citește mai mult despre: detinuti munca in folosul comunitatii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult