Azi, la masa de prânz, nici nu mă aşezasem bine în dreptul farfuriei cu ciorbă că m-a şi rugat colegul meu din Mongolia să-l învăţ să folosească flacăra violet. Citea un ziar nemţesc, iar editorialul de pe prima pagină era fix despre atacurile energetice asupra lui Geoană. Aparent, povestea a ajuns în presa internaţională, de parcă Mailat şi românii care violează în Italia nu erau de ajuns.


În curând o să spunem despre Geoană, cu o uşoară jenă, că e adoptat, că nu s-a născut român, ci a primit cetăţenia mai târziu, eventual naturalizat de Mircea Lucescu în anii ’80, pentru naţională. Clar, trebuie să venim cu o poveste, oricât de neverosimilă. La Mailat aveam destule scuze: că rom nu e totuna cu român, că fiecare popor îşi are criminalii lui, că avea rude în Vaslui etc. Cu Geoană suntem complet descoperiţi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Dan | Tuesday, 19.01.2010 14:07 Politic

National Cinematografic