statuia_lui_traian_fara_caine_interiorÎn uralele a mii de bucureşteni, hingherii de la Sectorul 1 au ridicat azi maidanezul ţinut în braţe de împăratul Traian. „Câine aşa urât n-am văzut în viaţa mea, bine că l-au luat de aici. Ştiu că par cinic, dar sper să-l eutanasieze, să nu-l mai văd niciodată. Un astfel de câine nu merită nici adoptat, nici sterilizat”, a spus directorul Muzeului Naţional de Istorie, pe treptele căruia e amplasată statuia.

În uralele a mii de bucureşteni, hingherii de la Sectorul 1 au ridicat azi maidanezul ţinut în braţe de împăratul Traian. „Câine aşa urât n-am văzut în viaţa mea, bine că l-au luat de aici. Ştiu că par cinic, dar sper să-l eutanasieze, să nu-l mai văd niciodată. Un astfel de câine nu merită nici adoptat, nici sterilizat”, a spus directorul Muzeului Naţional de Istorie, pe treptele căruia e amplasată statuia.

statuia_lui_traian_fara_caine

Citeşte şi: A fost dezvelit primul monument dedicat maidanezilor din România

Cătălin Botezatu s-a pozat în spatele statuii lui Traian nud

Pozele dinaintea ridicării maidanezului le găsiţi aici.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 02.05.2012 11:14 Politic

National Cinematografic