subiecte_bac_pe_torrenteFericire mare printre elevii care vor susţine examenul de Bacalaureat în acest an! Majoritatea subiectelor se găsesc deja pe mai multe torrente, în varianta trasă în sala de curs. În numai câteva ore de la apariţia lor pe net, subiectele de Bac au înregistrat sute de mii de download-uri.

Singura problemă este că rezolvarea subiectelor nu este încă disponibilă. „Este ca şi cum ai încerca să te uiţi la un film în coreeană fără subtitrare. Sper ca până în ziua examenului să apară şi rezolvările, altfel n-am nici o şansă să iau Bacul. Sper că nu e o glumă proastă a cuiva, să ne dea doar subiectele şi atât”, s-a revoltat un elev.

Speranţele elevilor se leagă în special de veverita_bac, cel mai cunoscut user care oferă rezolvări pentru subiectele de Bacalaureat. Pe Facebook există deja o campanie de strângere de fonduri pentru veverita_bac, în speranţa că astfel acesta va fi mult mai motivat în oferirea rezolvărilor, în cel mai scurt timp posibil.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 07.06.2012 13:36 Politic

National Cinematografic