crin_antonescu_ora_4_dimineata_nu_existaCrin Antonescu se laudă că a demontat un mit care l-a bântuit încă de pe vremea când era copil. „Întodeauna mi s-a părut suspectă ora 4 dimineaţa. Acum, la 52 de ani, pot să afirm cu certitudine că ea nu există. La fel cum nu există Moş Crăciun sau Iepuraşul de Paşti, tot aşa nu există nici ora 4 dimineaţa”, a afirmat liderul liberal.

El spune că are o vârstă la care nu-şi mai permite să creadă în orice. „Nu mai sunt un copil naiv. Cum niciodată până acum nu am prins ora 4 dimineaţa, pentru mine e clar că ea nu există”, a întărit Crin Antonescu. El spune că suspectează şi orele 5, 6 şi 7 dimineaţa, dar deocamdată nu poate afirma cu certitudine că nici acestea nu există. 

În viziunea lui Crin Antonescu, după ora 3 se trece direct la ora 8 dimineaţa, fapt care ar explica şi faptul că el doarme până la orele 11-12. „Nici măcar eu nu pot să dorm zilnic peste 10 ore. Dacă mă culc la 12 noaptea şi mă trezesc la 11 dimineaţa, eu de fapt dorm 6 ore, nicidecum 11”, a explicat Antonescu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Sunday, 10.06.2012 03:40 Politic

National Cinematografic