crin_antonescu_ora_4_dimineata_nu_existaCrin Antonescu se laudă că a demontat un mit care l-a bântuit încă de pe vremea când era copil. „Întodeauna mi s-a părut suspectă ora 4 dimineaţa. Acum, la 52 de ani, pot să afirm cu certitudine că ea nu există. La fel cum nu există Moş Crăciun sau Iepuraşul de Paşti, tot aşa nu există nici ora 4 dimineaţa”, a afirmat liderul liberal.

El spune că are o vârstă la care nu-şi mai permite să creadă în orice. „Nu mai sunt un copil naiv. Cum niciodată până acum nu am prins ora 4 dimineaţa, pentru mine e clar că ea nu există”, a întărit Crin Antonescu. El spune că suspectează şi orele 5, 6 şi 7 dimineaţa, dar deocamdată nu poate afirma cu certitudine că nici acestea nu există. 

În viziunea lui Crin Antonescu, după ora 3 se trece direct la ora 8 dimineaţa, fapt care ar explica şi faptul că el doarme până la orele 11-12. „Nici măcar eu nu pot să dorm zilnic peste 10 ore. Dacă mă culc la 12 noaptea şi mă trezesc la 11 dimineaţa, eu de fapt dorm 6 ore, nicidecum 11”, a explicat Antonescu.
Scris de Calin | Sunday, 10.06.2012 03:40 Politic

National Cinematografic