nastase_transferat_in_africaChiar dacă operaţia fostului premier Adrian Năstase s-a încheiat cu succes, medicii spun că greul abia acum începe. Mai exact, Năstase va avea nevoie de o nouă operaţie, mult mai complicată decât prima.

„Suferă de o problemă gravă, genul de care nu poate scăpa în România”, au explicat medicii. „Nici un spital de la noi nu dispune de aparatura sau specialiştii necesari unei astfel de operaţii”, a precizat şi Ioan Lascăr, medicul chirurg care l-a operat pe Năstase.

Operaţia nu va putea efectuată nici măcar în Europa sau SUA. „Am vorbit la clinici din Austria, Elveţia, Germania, chiar şi din Statele Unite şi nicăieri nu se întrunesc condiţiile de care are nevoie Adrian Năstase. Singurele clinici pe gustul nostru se află în ţări cu care România nu are tratat de extrădare. Adrian Năstase va fi transferat la o astfel de clinică, undeva în America de Sud sau Africa”, au explicat apropiaţii fostului premier.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.


National Cinematografic