Dupa-ce-a-aflat-ca-trebuie-sa-vina-devreme-la-Senat-Crin-Antonescu-a-incercat-sa-se-sinucidaNominalizarea lui Crin Antonescu la şefia Senatului era să ducă la o tragedie! Atunci când parlamentarii liberali au sunat la uşa liderului PNL pentru a-i aduce vestea că de acum înainte e al doilea om în stat şi trebuie să vină la serviciu devreme în fiecare dimineaţă, Crin s-a scuzat spunând că se duce să-şi ia nişte cărţi, ca să îl ţină treaz. După câteva minute, colegii îngroziţi au auzit un “Bang!” răsunător!

Când s-au repezit în dormitorul lui Antonescu, liberalii l-au găsit cu capul căzut pe tăblia patului, încercând să tragă un pui de somn: “Îşi pusese perna pe faţă, m-am gândit la ce e mai rău, dar îl deranja lumina”, povesteşte unul dintre ei. Convins în final să se ridice, noul preşedinte al Senatului şi-a făcut o cafea tare, spunându-le colegilor de partid “Îmi pare rău că trebuie să asistaţi la aşa ceva”, apoi a fost luat pe targă, pentru a se mai odihni un pic.

Conform martorilor oculari, Crin a folosit pentru această tentativă de a scăpa de toate problemele o lenjerie de bumbac calibrul 90x180. Momentan, medicii dau asigurări că starea lui de veghe este stabilă,.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Radu | Tuesday, 03.07.2012 20:17 Politic

National Cinematografic