Dupa-ce-a-aflat-ca-trebuie-sa-vina-devreme-la-Senat-Crin-Antonescu-a-incercat-sa-se-sinucidaNominalizarea lui Crin Antonescu la şefia Senatului era să ducă la o tragedie! Atunci când parlamentarii liberali au sunat la uşa liderului PNL pentru a-i aduce vestea că de acum înainte e al doilea om în stat şi trebuie să vină la serviciu devreme în fiecare dimineaţă, Crin s-a scuzat spunând că se duce să-şi ia nişte cărţi, ca să îl ţină treaz. După câteva minute, colegii îngroziţi au auzit un “Bang!” răsunător!

Când s-au repezit în dormitorul lui Antonescu, liberalii l-au găsit cu capul căzut pe tăblia patului, încercând să tragă un pui de somn: “Îşi pusese perna pe faţă, m-am gândit la ce e mai rău, dar îl deranja lumina”, povesteşte unul dintre ei. Convins în final să se ridice, noul preşedinte al Senatului şi-a făcut o cafea tare, spunându-le colegilor de partid “Îmi pare rău că trebuie să asistaţi la aşa ceva”, apoi a fost luat pe targă, pentru a se mai odihni un pic.

Conform martorilor oculari, Crin a folosit pentru această tentativă de a scăpa de toate problemele o lenjerie de bumbac calibrul 90x180. Momentan, medicii dau asigurări că starea lui de veghe este stabilă,.

Scris de Radu | Tuesday, 03.07.2012 17:17 Politic

National Cinematografic