Guvernul-Romaniei-reduce-atributiile-Angelei-Merkel-ca-reactie-la-declaratiile-pro-BasescuDupă ce cancelarul german a declarat că suspendarea lui Traian Băsescu este “inacceptabilă”, Victor Ponta a convocat o şedinţă de urgenţă în urma căreia atribuţiile Angelei Merkel au fost substanţial restrânse prin ordonanţă de guvern. “Doamna Merkel nu a înţeles regulile jocului democratic”, a declarat premierul la ieşirea de la Palatul Victoria, “şi a abuzat de poziţia sa călcând în picioare Constituţia; fapt chiar mai grav, şi-a pus şi Antenele în cap”.

“Ca urmare”, a continuat premierul, “prima măsură pe care am luat-o este ca la următorul Consiliu European Germania să fie reprezentată de mine şi de Andrei Marga. Voi verifica, de asemenea, dacă doamna Merkel a susţinut vreo lucrare de doctorat şi dacă da, mi-o voi atribui imediat.”

“Rolul cancelarului german trebuie să fie pur simbolic”, a mai spus prim-ministrul Ponta “altminteri, dacă încearcă să fie cancelar-jucător, să nu se mire dacă îi cerem suspendarea. Am discutat deja cu domnul Antonescu şi este dispus, dacă e nevoie, să-şi asume interimatul şi în Germania”.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Monday, 09.07.2012 18:05 Politic

National Cinematografic