Traian-Basescu-Greul-abia-urmeaza-sa-l-trezesc-pe-Crin-ca-sa-plece-de-la-CotroceniVictorie amară pentru Traian Băsescu! După invalidarea referendumului, preşedintele a anunţat că îl aşteaptă o bătălie mult mai dificilă: trebuie să-l scoale din somn pe preşedintele interimar pentru a-şi relua locul la Cotroceni.

“Adevărata luptă, cea cu somnul lui Crin Antonescu, abia acum începe”, le-a declarat Băsescu susţinătorilor săi adunaţi în faţa sediului de campanie. “Ştiu că va fi greu, surse din interiorul Palatului Cotroceni m-au anunţat că şi-a construit o fortăreaţă din perne şi pilote, dar vom încerca pe toate căile democratice posibile, cu ceasuri deşteptătoare, vuvuzele şi pocnitori”.

La rândul său, preşedintele interimar Crin Antonescu a spus că e doar un atac murdar la adresa lui: “Este tipic pentru Traian Băsescu să atace un adversar culcat”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 31.07.2012 12:31 Politic

National Cinematografic