nastase_vrea_laptele_si_cornu_in_inchisoriImpresionat de drama deţinuţilor de la Jilava, Adrian Năstase a cerut Guvernului să introducă în închisori programul „Laptele şi cornul”, pentru colegii săi mai puţin norocoşi în viaţă. „Nu toţi oamenii de aici au avut norocul să adune sume fabuloase în euro, n-au avut o mătuşă extrem de bogată care să le lase moştenire o avere impresionantă”, a explicat fostul premier.

Năstase spune că, până să ajungă la Jilava, nici măcar nu ştia că există astfel de oameni. „Am găsit aici persoane care n-au avut niciodată un cont în euro, care nu-şi permit nici măcar o vilă amărâtă în Primăverii”, a spus, încă uimit, fostul premier. „Însă cel mai tare m-a impresionat un deţinut care, când i-am povestit despre marca mea preferată, Burberry, m-a întrebat dacă asta e o marcă de maşini. Şi nu este singurul de aici care n-a pus niciodată piciorul într-un magazin Burberry din Londra sau Paris.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.


National Cinematografic