criza_mai_merita_o_sansaJudecătorii CCR spun că la baza deciziei de invalidare a referendumului nu stau prevederile Costituţiei, cum eronat a presupus o mare parte a presei, ci motive de natură politică. „Era păcat să ne batem joc de criza politică. E o criză încă tânără, care merită o şansă să ajungă mare”, au explicat judecătorii CCR.

„Desigur, a contat şi faptul că prin invalidarea referendumului contribuim la retragerea lui Crin Antonescu din politică, dar nu acesta este motivul pentru care am luat această decizie. Cât timp Băsescu e la Cotroceni şi Victor Ponta la Palatul Victoria, sunt toate condiţiile pentru a avea o criza politică sănătoasă, pe termen lung”, a precizat preşedintele CCR, Augustin Zegrean.

Acesta a adăugat că decizia de azi nu are nici o legătură cu faptul că majoritatea judecătorilor CCR au conturile în euro şi o criză politică prelungită îi avantajează financiar.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 21.08.2012 14:43 Politic

National Cinematografic