insemnele_prezidentiale_furateBlocaj total în funcţionarea statului. Preşedintele Traian Băsescu acuză pe cel ce l-a înlocuit vremelnic la Cotroceni că a fugit cu însemnele prezidenţiale, fără de care nu-şi poate exercita atribuţiile constituţionale. “Când am intrat în birou am văzut imediat că au dispărut tirbuşonul prezidenţial precum şi desfăcătorul de bere. Fără aceste însemne, ţara este blocată”, a spus Băsescu.

Preşedintele a explicat că, de exemplu, şedinţele CSAT nu pot fi convocate decât de cel care are însemnele prezidenţiale. “Protocolul diplomatic prevede că orice şedinţă CSAT merge cu puţină brânzică şi un vin bun. Apoi, pentru consultările cu partidele parlamentare de la Cotroceni e obligatorie o navetă de Segarcea ‘69”, a spus preşedintele.

Protocolul diplomatic prevede, dealtfel, şi utilizarea desfăcătorului de bere oficial în cadrul întâlnirilor cu miniştri de externe străini sau ambasadori. “Ferească Dumnezeu să mă văd cu ambasadorul Mexicului şi când aduce ăsta nişte berici să trebuiască să le desfacem cu bricheta sau pe colţul biroului. Ar fi o gafa diplomatică fără precedent”, a atenţionat Băsescu.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 27.08.2012 18:59 Politic

National Cinematografic