basescu_vrea_suspendare_iarnaAbia reinstaurat în funcţie, preşedintele Traian Băsescu şi-a reluat apucăturile dictatoriale. Într-o conferinţă de presă convocată la palatul Cotroceni, Băsescu a cerut partidelor de la putere un program şi o strategie clare în privinţa următoarei suspendări.

“M-am săturat să fiu suspendat vara, să mă tot duc în concediu la mare. Sunt sătul de mare, jumătate din viaţă am petrecut-o pe mare. Tura viitoare când mă suspendaţi să aveţi grijă să fie iarna, să mă duc şi eu la munte, la schi”, a declarat preşedintele.

Băsescu a precizat că, din experienţă proprie, ştie că iarna nu este ca vara. “Una e să bei o bere rece pe terasă, să te dregi după o noapte de democraţie, alta e o cană de vin fiert, la gura sobei, după nişte discuţii pe teme constituţionale cu Elena Udrea”. Şeful statului a mai explicat că iarna susţinătorii săi vor putea mult mai uşor să-şi prezinte opţiunea politică, majoritatea dintre ei fiind înzăpeziţi.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 28.08.2012 19:24 Politic

National Cinematografic