badea_explica_de_ce_protesteaza_la_cotroceniMircea Badea spune că s-a săturat să fie acuzat că este pupincuristul lui Voiculescu doar pentru că merge la Cotroceni ca să protesteze împotriva lui Băsescu. Realizatorul de la Antena 3 spune că nu e normal să fie judecat ca un simplu cetăţean, pentru că el nu merge la Cotroceni în timpul liber, ca alţii, ci în timpul programului de muncă.

„Eu nu stau cu mâna întinsă, cum cred unii. Eu când protestez, protestez pentru că sunt plătit de domnul Voiculescu ca să fac asta. Nu-l pup în cur, pur şi simplu fac ce vrea el, că doar sunt banii lui. Protestele mele de la Cotroceni reprezintă un simplu job, nimic altceva”, s-a apărat Mircea Badea.

Mai mult, antenistul s-a lăudat că are bonusuri consistente, care ar face-o invidioasă până şi pe Andreea Esca. „La mine banu’ curge pentru fiecare scandare pe care o fac”, spune Badea. „La finalul protestelor număr câte scandări am realizat şi mă prezint direct la casierie ca să-mi ridic banii. Îi car acasă cu sacoşa, atât de mulţi câştig”.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 31.08.2012 15:11 Politic

National Cinematografic