România a semnat un acord preliminar cu Statele Unite pentru găzduirea unor elemente ale scutului antirakeţi. Deşi Casa Albă a dat numeroase asigurări cum că din partea Iranului se aşteaptă la un atac devastator, Rusia se simte direct vizată.

"Toată lumea ştie că doar noi avem rakeţi, talibanii din Orientul Apropiat nici măcar n-au auzit de aşa ceva, n-au ei tehnologia necesară. Barbarii, înapoiaţii, canibalii ăia nici măcar nu ştiu cu ce se mănâncă rakeţii", a decarat un diplomat rus, sub protecţia cvasianonimatului. 

Scutul antirakeţi constă în mai multe elemente de interceptare a rakeţilor şi de neutralizare a acestora. Tehnologia pe care ne-o pun americanii la dispoziţie este gândită pentru a anihila orice fel de raket, fie el recuperator, traficant de carne vie au tâlhar prin metoda Maradona.

Casa Albă ne furnizează aceste echipamente pentru a înlocui vechiul nostru scut antirakeţi, care era un scut uman, format din locuitorii judeţului Vaslui.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 05.02.2010 22:33 Politic

National Cinematografic