Mihai_Razvan_UngureanuFostul premier a ţinut să precizeze că noul său partid va fi o forţă politică aparte, ce nu va repeta greşelile celorlalţi actori de pe scena politică actuală. "Vrem să aducem un suflu nou în politică, să promovăm traseişti noi, tineri, care au fost educaţi la cele mai prestigioase universităţi din afara ţării", a spus MRU.

"Noi nu luăm traseişti aşa, fără discernământ, trebuie să aibă un dosar curat, origine sănătoasă şi experienţă în domeniu. Dacă n-ai fost om de dreapta la minim trei partide, n-ai ce căuta la noi", a completat MRU.

Vestea că MRU îşi face partid a bucurat-o foarte mult pe soţia fostului şef al SIE: "De când aştept să-şi găsească şi el un loc de muncă serios. De când a fost concediat de la Guvern o freacă toată ziua, vorbeşte doar politică şi nu mai aduce un ban acasă. I-am spus să-şi facă partid şi să se implice în politică, toţi oamenii care au lucrat la servicii au un loc de muncă, uite Băsescu, uite Voiculescu. Numai Mihai al meu pierdea vremea cu tot hipsterii la proteste în Piaţa Universităţii".
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.09.2012 10:17 Politic

National Cinematografic