bancnote_razuibile_de_la_bnrBNR a anunţat, prin vocea guvernatorului Mugur Isărescu, că se pregăteşte să devina concurenta Loteriei Române. Mai precis, toate bancnotele pe care BNR le va emite de aici încolo vor oferi românilor şansa să câştige importante premii în bani şi obiecte.

„Practic, bancnota se va transforma în loz răzuibil”, a spus Mugur Isărescu. „De exemplu, o bancnota de 10 lei îţi poate aduce, prin răzuire, un premiu de 500 de lei. Sau poţi câştiga un frigider, un aragaz, poate chiar un apartament. Dar, la fel de bine, bancnota poate să fie necâştigătoare şi să nu valoreze absolut nimic”.

Totuşi, cei care au ghinionul să primească salariul, de exemplu, în bancnote care nu valorează nimic, nu trebuie să dispere. „Nu aruncaţii banii necâştigători! Aceştia vor intra într-o extragere specială, prin care se oferă premii exclusiv celor care au bancnote fără nici o valoare”, a explicat Mugur Isărescu.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 05.09.2012 17:33 Politic

National Cinematografic