crinvagondormitProaspăt revenit în ţară, Crin Antonescu este deja foarte ocupat cu planificarea următorului său concediu. Acesta, a explicat preşedintele Senatului, nu va fi un sejur obişnuit, ci o premieră mondială. “Mi-am propus să fac înconjurul lumii într-un vehicul inedit: vagonul de dormit.”

Vagonul de dormit cu care va călători politicianul va fi dotat cu aşternuturi pentru toate condiţiile meteo, de la cearşafuri lejere de mătase până la plăpumi de tipul celor folosite de alpinişti în Himalaya. În cursul expediţiei, care va dura până la alegerile din 2014, politicianul va coborî doar ocazional din vagonul de dormit: “Vreau să învăţ mai multe despre tradiţiile ţărilor pe care le voi vizita - de la celebrele divane turceşti până la hamacele locuitorilor din Polinezia.”

Întrebat dacă expediţia va interfera cu activitatea sa din Parlament, Crin a ţinut să îşi asigure colegii: “Prezenţa mea la Senat va fi aceeaşi ca şi până acum.”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 06.09.2012 20:17 Politic

National Cinematografic