mru_cere_timp_ca_sa_demonstreze_ce_poateOdată cu preluarea conducerii partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu a vorbit despre principalele sale calităţi ca om politic. Cea mai importantă dintre ele, spune MRU, este faptul că e tânăr şi n-a apucat încă să demonstreze că e capabil să ia multe decizii imbecile. Dar a dat asigurări că o va face.

„Cât timp am fost în serviciile secrete, la SIE, lumea n-a aflat nimic despre activitatea mea. Pe urmă, premier am fost foarte puţin timp. Lumea încă are impresia că sunt un politician de calitate, dar asta doar pentru că n-am fost încă suficient de mult timp în prim-plan. Daţi-mi timp şi o să vă fac să-i uitaţi pe Boc, Băsescu, Crin sau Ponta”, a spus Ungureanu.

MRU a insistat pe exemplul lui Victor Ponta. „Până să ajungă premier, tot ce puteai spune despre el era că e ochelarist. A avut nevoie de doar câteva luni până să devină ridicol. Aşa şi eu, deocamdată sunt un simplu ochelarist, dar va veni şi vremea mea”, e convins noul lider al Forţei Civice.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 07.09.2012 17:20 Politic

National Cinematografic