ponta_sunt_3_lucruri_pe_care_nu_le_trec_in_CVPremierul Victor Ponta spune că s-a săturat să fie acuzat că e în stare să-şi treacă absolut orice în CV. „Pentru toate există o limită, chiar şi pentru ceea ce sunt dispus să-mi pun în CV. N-o să mă vedeţi, de exemplu, pretinzând vreodată că Isus a fost discipolul meu. Pot să spun asta despre Alexandru Macedon sau Napoleon, dar nu despre Isus. Am fost un simplu apostol, nimic mai mult”, a explicat Ponta.

De asemenea, premierul a promis că niciodată nu va apărea în CV-ul său ceva legat de procurorul Panait. „Una e să-ţi treci în CV că ai apărat 4 penalty-uri la Sevilla, în finala Cupei Campionilor, cum am reuşit eu”, spune el, „şi cu totul altceva să pretinzi că ai avea legătură cu dispariţia tragică a procurorului Panait”.

În fine, un al treilea lucru care nu se va regăsi niciodată în CV-ul lui Ponta este asumarea Holocaustului. „Pe problema asta s-a băgat deja colegul meu Dan Şova, nu vreau să mă contrazic cu el. Plus că naziştii, de a căror propagandă m-am ocupat personal, au preferat să-l scoată în faţă pe Hitler, e greu acum să-i mai iau locul”.
Scris de Calin | Monday, 10.09.2012 17:11 Politic

National Cinematografic