remus_cernea_se_plange_ca_e_exploatat_de_pontaAtac dur la adresa lui Victor Ponta! Părinţii lui Remus Cernea spun că, de când a devenit consilierul premierului, fiul lor a muncit în câteva luni mai mult decât în ultimii peste 30 de ani. „Remusică are 38 de anişori şi nu e obişnuit cu munca, el trebuie acomodat treptat cu această activitate”, s-au plâns aceştia.

Părinţii lui Remus Cernea spun că fiul lor ar trebui să munceacă câte 10 minute pe zi şi, doar dacă reacţionează pozitiv, trecut pe un volum de muncă mai mare. „Dar să-l pui din prima să muncească câte 2 ore pe zi e inuman. Remusică chiar ni s-a plâns că se simte exploatat ca un sclav de premierul Ponta”.

De aceeaşi părere sunt şi prietenii lui Remus Cernea, care spun că, de când a devenit consilierul lui Ponta, acesta nu mai postează pe Facebook. „Sunt atâtea cauze pe Facebook în care Remus s-ar fi băgat în mod normal, dar din cauza exploatării nu mai are timp de aşa ceva. Dacă Roşia Montană nu va fi salvată, asta se va întâmpla pentru că Remus nu a putat da Like şi Share la cauza asta pe Facebook”.
Scris de Calin | Thursday, 13.09.2012 16:21 Politic

National Cinematografic