dan_sova_cere_eliberarea_lui_nastaseDezamăgit că nimeni nu a luat în considerare propunerea lui de joi, când a cerut ca urşii care atacă oameni să fie mutaţi în Harghita şi Covasna, Dan Şova a revenit azi cu o nouă soluţie: eliberarea lui Adrian Năstase, singurul care le poate face faţă, în opinia lui Şova, urşilor agresivi care atacă oameni.

„Eram într-unul din rarele momente în care încercam să gândesc şi, dintr-odată, mi-a picat fisa: cel mai mare duşman al ursului, după unguri, e vânătorul. Păi şi cine e cel mai mare vânător? Adrian Năstase, evident! Restul ideii a venit de la sine: marele vânător Adrian Năstase trebuie eliberat de urgenţă şi trimis pe urmele urşilor”, a relatat Şova modul în care i-a venit ideea.

„Şi apropo de armele şi gloanţele care au fost găsite la Adrian Năstase acasă după ce a fost arestat”, a continuat ministrul. „Toate erau pregătite pentru a rezolva problema urşilor. Adrian Năstase ştia încă de acum câteva luni că se va ajunge aici, aşa că s-a pregătit din timp pentru uciderea urşilor”.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 24.09.2012 04:03 Politic

National Cinematografic