madalin-voicuUn nou proiect de lege anunţat de parlamentarii Nicu Păun şi Mădălin Voicu promite să ne scape de supra-aglomerarea din închisori. Astfel, fiecare ţigan aflat în puşcărie va primi 300 de euro şi un bilet de avion, să se întoarcă acasă la el.

"În ultima vreme s-a mărit numărul ţiganilor care populează închisorile. Nu se pot integra în societate, îşi găsesc foarte greu de lucru. În plus, din cauza educaţiei sexuale precare, se înmulţesc foarte mult", a explicat Mădălin Voicu. În plus, ţiganii nu au parte de asistenţă socială adecvată sau de servicii spitaliceşti. "Dacă i-aţi vedea cum stau, câte 8-12 inşi în camere insalubre, vi s-ar rupe inima de milă", a completat şi deputatul Nicu Păun.

Reprezentanţii societăţii civile sunt sceptici însă cu privire la reuşita demersului. "Cel mai probabil, după ce vor cheltui banii se vor întoarce în închisoare", a spus un lider al unui important ONG Român.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 04.10.2012 19:56 Politic

National Cinematografic