vasluianulcaremanancamultSocietatea civilă vasluiană s-a arătat indignată de atitudinea sfidătoare a lui Sandu T., un bogat afacerist local, după ce acesta a declarat într-un interviu că el şi familia sa se bucură de 3, uneori chiar 4 mese complete într-o singură săptămână.

"E strigător la cer! Nu i-ar fi ruşine", a declarat un localnic. "S-a dus până la Bârlad şi Huşi vestea că 'baronul Vasluiului' trăieşte într-un lux nebun. Se zice că dă adevărate ospeţe la el acasă, unde se mănâncă unt pe pâine, uneori chiar parizer adus tocmai de la Bucureşti, dacă vă puteţi imagina! Asta în timp ce jumătate din concetăţenii noştri abia îşi permit votca de toate zilele şi au parte de mâncare doar de Paşte şi de Crăciun."

Pe de altă parte, vecinii lui Sandu T. afirmă că zvonurile privind averea acestuia ar fi exagerate. "De fapt, credem că e printre cei mai amărâţi din zonă. Dacă vă uitaţi la el în fundul curţii, o să vedeţi că nu are nici măcar WC. Cât despre căruţa lui, e o minune că merge, de vreme ce nu are cal."
Scris de Vasile | Saturday, 06.10.2012 08:10 Politic

National Cinematografic