hipsteri-interzisiPentru a preveni înmulţirea necontrolată a hipsterilor pe teritoriul României, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale a elaborat un proiect de lege prin care fiecare familie nu va mai putea creşte decât un singur hipster. În cazul în care cuplurile nu respectă acestă lege, pentru fiecare hipster suplimentar din gospodărie, familia va plăti impozite mai mari şi diverse amenzi.

"Trebuie să facem ceva cu aceşti hipsteri, au ajuns mai mulţi ca ţiganii", a declarat un oficial al ministerului. Spre deosebire de cocalari sau ţigani, hipsterii reprezintă, în viziunea autorităţilor, un real pericol. "Dacă se adună mai mulţi cocalari într-o zonă verde, se-apucă să spargă seminţe, să facă grătar şi caterincă. Până seara s-au cărat. Dacă se adună mai mulţi hipsteri într-o zonă verde nu-i mai scoţi de acolo cu lunile, că vor să o salveze, fac concerte cu formaţii obscure şi multe cauze pe Facebook", explică reprezentanţii ministerului.

Unul din liderii mişcării hipstereşti, Jon Ivaşcu, spune că toată această tevatură e o aberaţie: "Nu ştiu de unde a scos ministerul statisticile astea, hipsterii nu se înmulţesc aşa cum cred ei. În primul rând noi nu facem sex ca să ne putem procrea, e mult prea mainstream", a declarat Ivaşcu.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 08.10.2012 18:31 Politic

National Cinematografic