sorin-oprescuRecentele declaraţii ale primarului Sorin Oprescu, referitoare la autostrada suspendată sau subvenţiile pentru căldură, au pus pe gânduri analiştii politici, care nu mai înţeleg nimic din acţiunile politicianului. Misterul a fost dezvăluit astăzi, când primarul şi-a anunţat planurile de viitor: "Vreau să intru în Guiness Book ca politicianul care a mâncat cel mai mare căcat din lume".

Pentru a obţine această performanţă, Oprescu se antrenează zilnic, ajungând să se trezească foarte devreme, apropiaţi ai acestuia mărturisind că l-au văzut venind la servici chiar şi la ora 14.00. Odată ajuns la locul de muncă, primarul anunţă, zi de zi, parcări subterane, pasaje supraterane, bulevarde mari şi investiţii majore. "Nu vă spun care va fi promisiunea cu care voi câştiga diploma de Guiness, dar vă asigur că ăia au să cadă în cur de emoţie când au s-o audă", a precizat primarul.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 11.10.2012 19:19 Politic

National Cinematografic