ioana-maria-vlasFemeia îşi va petrece următoarele 29 de zile în spatele gratiilor, până când oamenii legii vor strânge dovezile necesare pentru ca escroaca să înfunde puşcăria. "Când am ridicat-o de-acasă baba urla din toţi bojocii că nu ea e vinovată. Un căcat, aşa a zis şi atunci când l-am anchetat pe Vântu!", a declarat, cu mândrie, unul din procurori.

Ioana Maria Vlas riscă aproape 45 ani închisoare în cazul brokerului Cristian Sima, zis şi brokerul vedetelor, care a fugit din ţară cu aproape 4 milioane de euro din banii clienţilor. "Prima dată, când a fugit cu banii de la FMI, am iertat-o, că a promis că nu mai face. Acum, când încă un individ fuge cu banii fraierilor, nu mai putem trece cu vederea acţiunile acestei detestabile cucoane. Am cerut puşcărie pe viaţă dar, deocamdată, legea nu permite aşa ceva", a explicat şeful anchetatorilor, procurorul Robert Acrişor.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 15.10.2012 16:57 Politic

National Cinematografic