Cel mai recent sondaj de opinie nu le-a căzut deloc bine liderilor USR şi PNL. Conform sondajului, dacă duminica viitoare ar fi alegeri generale, peste 80% dintre români ar vota cu moaştele Sfintei Parascheva, în timp ce PNL şi USR ar obţine împreună aproximativ 8% din voturi. Pe locul doi în opţiunea alegătorilor s-ar situa moaştele lui Ion Iliescu.

moastele_ar_castiga_detasat_alegerile.jpg

„Românii au votat în ultimii ani mai mulţi candidaţi care erau decedaţi la data alegerilor, în condiţiile în care aceştia nu erau nici moaşte şi nici nu erau bănuiţi c-ar fi înfăptuit vreun miracol în timpul vieţii, iar după moarte cu atât mai puţin. Pentru astfel de cetăţeni, moaştele unei sfinte sunt candidatul ideal pentru orice alegeri generale”, a explicat sociologul Decebal Popescu.

Un mare avanjat al Sfintei Parascheva, dincolo de prostia alegătorilor din România, este posibila implicare în campanie a Patriarhului Daniel. „Cu toate că partidele, de exemplu, se bazează pe banii multor oameni de afaceri, Patriarhul Daniel dispune de sume de bani nelimitate, prin care poate efectiv sufoca campania electorală cu promovarea Sfintei Parascheva”, spun analiştii politici.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.

National Cinematografic