politai-plictisitiInspectoratul General al Poliţiei a anunţat astăzi dimineaţă că nivelul criminalităţii din România a atins un minim istoric, după ce majoritatea simpatizanţilor USL se vor aduna pe stadion la congresul de anunţare a candidaţilor. "Colac peste pupăză, ne-am trezit şi că toţi pedeliştii sunt preocupaţi cu congresul Partidului Popular European. Nu mai are cine să fure în ţara asta", a comentat, cu dezamăgire, şeful IGP.

Vestea că politicienii sunt preocupaţi cu activităţi care nu le sunt specifice i-a relaxat pe români. "Am plecat azi dimineaţă de-acasă fără să închid uşa. Cât timp domnul Videanu e la congres nu cred că poate să intre cineva la mine în casă să fure ceva. Am lăsat şi casetofonul în maşină, e bine să te simţi în siguranţă", a povestit un locuitor al cartierului Ferentari.

Tot în această dimineaţă, foarte multe companii au înregistrat profituri şi încasări remarcabile. "Cât n-a fost nimeni din guvern să ne frece la cap cu legi, cod fiscal, plata pensiilor şi taxe de protecţie, am putut, pur şi simplu, să-mi văd de business. Dacă o mai ţin în congrese două luni cred că o să mă apuc să-mi plătesc şi taxele", a declarat omul de afaceri Decebal Popescu.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 17.10.2012 16:09 Politic

National Cinematografic