arestariProcurorii parchetului general Bucureşti au emis 800 de mandate de reţinere pentru mai multe vânzătoare de butic din Bucureşti şi Ilfov, sub acuzaţia de luare de mită în formă continuată. Femeile sunt acuzate că au reţinut sume importante de bani de la clienţi, pretinzând că nu au mărunt.

"Evaziunea fiscală în acest dosar complex se ridică la 600 de milioane de euro şi mai bine de un miliard de caramele şi bomboane, oferite drept rest la achiziţia de produse", a declarat procurorul Robert Acrişor, din cadrul parchetului Bucureşti. Oamenii legii au pus sechestru şi pe câteva TIR-uri de gume turceşti şi bănuţi de ciocolată înveliţi în staniol auriu.

Mafia restului de la chioşc se întinde până în cele mai înalte cercuri ale puterii. Ieri, procurorii DIICOT împreună cu mascaţii au descins în vilele secretarului de stat de la Ministerul Finanţelor, Decebal Popescu, ce avea dosite în locuinţe patru tone de fise de 5 şi 10 bani cu inscripţia "mită" şi "ciubuc".
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 25.10.2012 16:21 Politic

National Cinematografic