ponta_se_lauda_ca_a_schimbat_vremeaPremierul Ponta a făcut un bilanţ al celor şase luni de mandat în fruntea Guvernului. În opinia sa, cea mai importantă realizare a cabinetului său este că a reuşit să schimbe vremea. „Acum o săptămâna încă se mai putea merge în tricou, puţini mai credeau în schimbare. Eu însă, alături de miniştrii mei, am reuşit să schimbăm vremea. Am redus inclusiv temperaturile”, s-a lăudat Victor Ponta.

O altă realizare a lui Ponta este că a reuşit să ţină ţara noastră departe de ninsorile care au afectat grav alte state europene. „Franţa sau Elveţia sunt sub nămeţi, în timp ce la noi abia apar primii fulgi de zăpadă. Fără eforturile făcute de Ministerul Mediului acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Asta înseamnă lucru bine făcut”.

Totuşi, premierul Ponta recunoaşte cu sinceritate că în aceste şase luni de guvernare a avut şi eşecuri. „Cel mai mult îmi reproşez faptul că în mandatul meu ziua s-a scurtat foarte mult. Însă ţin să vă asigur că am un plan coerent de creştere a numărului de ore pe care le are ziua, undeva prin primăvara anului viitor”, a promis Ponta.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 30.10.2012 21:03 Politic

National Cinematografic