dan_voiculescu_se_vrea_senator_din_nouPreţurile apartamentelor din sectorul 4 al Capitalei au explodat! Asta după ce Dan Voculescu şi-a obligat toţi angajaţii din Antena 3 să-şi schimbe domiciliul, astfel încât să-l poată vota în colegiul din sectorul 4 în care candidează pentru un nou mandat de senator. Agenţiile imobiliare din zonă sunt efectiv asaltate cu cereri de cumpărare apartamente de către angajaţii Antena 3.

„Cine încearcă să mă păcălească va plăti cu postul. Am experienţa colaborării cu Securitatea, deci sunt cu ochii pe voi”, şi-a avertizat Voiculescu subalternii. Mihai Gâdea s-a mişcat cel mai repede şi deja şi-a cumpărat un apartement în Sectorul 4. Ba, mai mult, şi-a convins toate rudele şi toţi cunoscuţii să facă acelaşi gest, demonstrându-i astfel lui Voiculescu o loialitate cum rar se mai întâlneşte în ziua de azi.

Totuşi, au fost şi câţiva angajaţi Antena 3 care au declarat ferm că nu intenţionează să îşi schimbe domiciliul, o decizie deloc inspirată. Pe lângă desfacerea automată a contractului de muncă, aceştia au fost jigniţi şi scuipaţi de ceilalţi angajaţi, pe motiv că nu ştiu să aprecieze fesele celui care le-a dat un loc de muncă.
Scris de Calin | Tuesday, 06.11.2012 14:59 Politic

National Cinematografic