afise_electorale_cu_personaje_sinistreMilioane de români au avut azi un şoc când au ieşit din case! În orice parte îşi îndreptau privirea, dădeau peste afişe şi banere electorale, în care zâmbeau hidos cei mai siniştrii dintre români, politicienii care visează la un mandat în Parlament. Şi e doar prima zi de campanie electorală, situaţia urmează să devină pe zi ce trece tot mai grotească.

„Nu credeam că există ceva mai dizgraţios ca rahaţii de câine care sunt peste tot pe stradă, dar m-am înşelat. Politicienii care zâmbesc şi promit tot felul de chestii fără acoperire sunt de zeci de ori mai deranjanţi. Azi nici măcar nu mi-am scos copilul pe stradă, de frică să nu rămână traumatizat”, s-a plâns un bucureştean din Sectorul 1.

Românii sunt revoltaţi că nu există mesaje prin care să fie avertizaţi că expunerea îndelungată la afişe sau banere electorale poate dăuna iremediabil sănătăţii mintale. „Bine că suntem avertizaţi să nu exagerăm cu sarea, zahărul şi grăsimile, dar de un Becali, Voiculescu, Videanu sau Vadim nu ni se spune nimic”, s-a revoltat un alt bucureştean.
Scris de Calin | Friday, 09.11.2012 11:23 Politic

National Cinematografic