ion_iliescu_moaste_electoraleCampania electorală i-a mobilizat la maxim pe politicieni. Cea mai înţeleaptă măsură pare cea luată de greii PSD, care au decis să plimbe moaştele lui Ion Iliescu prin cât mai multe sate şi comune din România. Pâna la finalul campaniei electorale, pesediştii speră ca turneul moaştelor lui Ion Iliescu să cuprindă peste 3.000 de comune.

„Românii au avut dintodeauna un respect enorm pentru moaşte, după cum s-a văzut şi luna asta, cu moaştele Sfintei Parascheva. Noi mergem pe mâna moaştelor lui Ion Iliescu care, dintre toate moaştele, se prezintă cel mai bine. Nu puţini sunt cei care, la vedere moaştelor lui Ion Iliescu, au exclamat «Maică, zici că-i viu!»”, a explicat strategul PSD.

Moaştele lui Ion Iliescu sunt extrem de bine cotate la nivel politic. Asta şi pentru că Ion Iliescu a înfăptuit miracole încă dinainte de a se transforma în moaşte. „Din punct de vedere politic, Ion Iliescu a făcut cel mai mare miracol posibil în timpul vieţii: a obţinut trei mandate de preşedinte într-o ţară în care Constituţia permite maxim două mandate. Un adevărat miracol”, a confirmat şi Patriarhul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.


National Cinematografic