petre_roman_revoltat_de_relatarile_preseiPetre Roman a lansat cu atac dur la adresa presei din România, după ce în mai multe articole a apărut informaţia că Elena Udrea s-a mutat la el. „Terminaţi odată cu prostiile astea. Elena Udrea nu s-a mutat la Roman! Adică, dacă s-ar fi mutat la mine, nu credeţi că aş fi fost primul care s-o ştie?!”, s-a revoltat Petre Roman.

Fostul premier se plânge că încă se chinuie să-şi convingă soţia că zvonurile din presă nu sunt adevărate. „De câteva zile, am numai scandaluri acasă. Soţia o caută disperată pe Elena Udrea prin dulapuri, pe sub pat, convinsă fiind că se ascunde în apartamentul meu. Recunosc, am căutat-o şi eu, am sperat să fie adevărat, dar nu e”, a clarificat Roman.

Silvia Chifiriuc, actuala soţie a lui Petre Roman, recunoaşte că nu este întru-totul convinsă că presa a dezinformat. „Petrică e un bărbat bine, nu-i imposibil ca Elena Udrea să fi încercat să se mute la el. Se ştie doar, Elenei Udrea îi plac bărbaţii care au sau au avut o carieră politică importantă”, spune Chifiriuc.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 21.11.2012 18:55 Politic

National Cinematografic