alegeri_decembrie_2012Primăria Bucureşti a decis să înfiinţeze o secţie specială de votare, în sediul Muzeului Ţăranului Român, pentru hipsterii cărora le este imposibil să se deplaseze de acolo.

"Sunt foarte mulţi hipsteri care practic nu ies din MŢR şi atunci ne-am gândit să le oferim posibilitatea de a vota aici", susţine Sorin Oprescu.

Potrivit membrilor comisiei de la Secţia MŢR, hipsterii au fost destul de chill şi au început să vină la vot pe la un 10:00 lejer, în general cu bicicleta.

"Nu ştim cu cine au votat, probabil cu Partidul Cailor din Letea. Ei au declarat că au votat pentru schimbare, pentru salvarea copacilor, a vrăbiilor, a focilor şi aşa mai departe. Foarte mulţi au rămas în incintă, la un ceai sau la un vin fiert", susţine Vlad P, preşedintele secţie de vot MŢR.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 09.12.2012 16:49 Politic

National Cinematografic