alegeri_decembrie_2012Cu doar două ore rămase până la închiderea urnelor, USL a emis un comunicat prin care solicită Biroului Electoral Central prelungirea cu cel puţin două ore a programului scrutinului. Doar astfel, spun social-liberalii, şi-ar putea exercita şi preşedintele PNL dreptul democratic la vot. Acesta ar fi actualmente în plin proces de trezire, însă vremea rece de afară, care trage la somn, l-ar putea împiedica să ajungă la urne înainte de ora 21.

“Domnul Antonescu e pe punctul de a se ridica din pat, vă garantăm, mai ales că butonul ‘snooze’ de pe ceasul său deşteptător s-a tocit şi nu mai rezistă decât la două-trei apăsări”, au transmis apropiaţi ai liberalului. “Cu toate acestea, dacă BEC nu extinde programul măcar cu două ore, s-ar putea să nu apuce să se spele pe dinţi, să-şi facă ghiozdanul şi să ajungă la secţia de votare, ceea ce ar fi un abuz.”

“Cum să împiedici liderul unui partid important să-şi exprime alegerea, doar pentru că se trezeşte mai greu?” au completat membrii USL. “Până şi alegătorii din Teleorman votează fără probleme, şi pe unii dintre ei nu-i mai trezeşte nimic pe lumea asta”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Sunday, 09.12.2012 19:41 Politic

National Cinematografic