teleormanenii_spun_ca_la_ei_s-a_rasturnat_caruta_cu_prostiLocuitorii din Teleorman au anunţat, prin vocea prefectului de judeţ, că vor să repare o nedreptate istorică, care susţine că în Caracal s-a răsturnat căruţa cu proşti. Teleormănenii susţin cu dovezi clare că acest lucru s-a întâmplat în judeţul lor, nicidecum în Caracal.

„Alegerile din acest an au demonstrat, dacă mai era nevoie, că judeţul nostru zace pe un adevărat zăcământ de prostie. Noi, nu caracalenii, am trimis în Parlament o tipă de 23 de care a cărei singură competenţă este că a fost secretara lui Dragnea. Tot noi l-am votat pe Crin Antonescu, fără ca acesta să aibă vreo legătură cu judeţul nostru. Chiar nu e evident că adevăraţii proşti sunt în Teleorman, nu în Caracal?!”, s-a întrebat retoric prefectul judeţului.

Teleormănenii sunt chiar dispuşi să se dueleze cu caracalenii, parte-n parte, ca să se vadă clar care sunt mai proşti. „Domnul Dragnea ne-a adus la stadiul de turmă, după cum a demonstrat votul de la ultimele alegeri. Nu ne e frică de caracaleni, suntem încrezători că vom câştiga duelul prostiei”, este de părere prefectul.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 14.12.2012 20:09 Politic

National Cinematografic