teleormanenii_spun_ca_la_ei_s-a_rasturnat_caruta_cu_prostiLocuitorii din Teleorman au anunţat, prin vocea prefectului de judeţ, că vor să repare o nedreptate istorică, care susţine că în Caracal s-a răsturnat căruţa cu proşti. Teleormănenii susţin cu dovezi clare că acest lucru s-a întâmplat în judeţul lor, nicidecum în Caracal.

„Alegerile din acest an au demonstrat, dacă mai era nevoie, că judeţul nostru zace pe un adevărat zăcământ de prostie. Noi, nu caracalenii, am trimis în Parlament o tipă de 23 de care a cărei singură competenţă este că a fost secretara lui Dragnea. Tot noi l-am votat pe Crin Antonescu, fără ca acesta să aibă vreo legătură cu judeţul nostru. Chiar nu e evident că adevăraţii proşti sunt în Teleorman, nu în Caracal?!”, s-a întrebat retoric prefectul judeţului.

Teleormănenii sunt chiar dispuşi să se dueleze cu caracalenii, parte-n parte, ca să se vadă clar care sunt mai proşti. „Domnul Dragnea ne-a adus la stadiul de turmă, după cum a demonstrat votul de la ultimele alegeri. Nu ne e frică de caracaleni, suntem încrezători că vom câştiga duelul prostiei”, este de părere prefectul.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 14.12.2012 20:09 Politic

National Cinematografic