dan-sovaSe pare că liderii USL nu s-au trezit încă din beţia câştigării alegerilor. Propus pentru un post de ministru, Dan Şova a ieşit azi la televizor cu o declaraţie năucitoare, în care a negat existenţa apocalipsei din 21 decembrie 2012.

"Câţiva morţi pe ici, pe colo, poate un cutremur şi un tsunami, nu sunt date suficiente pentru a considera 21 decembrie ca o apocalipsă adevărată. Cel mai probabil este vorba de o conspiraţie a sioniştilor evrei, care vor să ne ia banii şi cu ocazia asta", a comentat Dan Şova.

Preşedintele USL Victor Ponta a luat act de declaraţiile lui Şova şi a anunţat că-l va trimite la un seminar în cartierul Rahova, să vadă efectele apocalipsei pe viu şi să nu mai vorbească prostii. "Se pare că mai tânărul meu coleg Şova a uitat că acum suntem noi la putere. E cam greu să negi apocalipsa în condiţiile astea", a spus Ponta.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 17.12.2012 20:36 Politic

National Cinematografic