kelemen_hunor_udmr_va_pleca_din_romaniaVestea că UDMR-ul nu va face parte din următorul guvern Ponta nu le-a căzut deloc bine liderilor partidului. Obişnuiţi să stea la guvernare cu cine se nimereşte, udemeriştii spun că nu mai au nici o motivaţie să facă politică în România, aşa că se vor muta în Ungaria.

„Am stat la guvernare cu toată lumea, cu PDL-ul, cu PSD-ul, cu PNL-ul, iar acum ne-am trezit în opoziţie”, s-a plâns Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. „Până acum câteva luni nimeni nu-şi putea imagina un guvern român fără UDMR, dar iată că tragedia s-a întâmplat şi am fost săriţi din schemă. Asta e, schimbăm ţara, România oricum este de căcat.”

Kelemen Hunor spune că decizia părăsirii României este definitivă. „Noi nu ştim să facem opoziţie, doar câţiva bătrâni din partid îşi amintesc vag ce e aia opoziţie. Şi nici măcar nu ne place în opoziţie, că nu ne iese nimic. Totuşi, argumentul suprem i-a aparţinut colegului Verestoy  Attila, care mi-a spus că a terminat de defrişat cam tot ce era de defrişat în România, aşa că n-are sens să mai rămânem aici.”
Scris de Calin | Tuesday, 18.12.2012 08:35 Politic

National Cinematografic