mihai-razvan-ungureanu-e_prea_bagat_in_seamaComisia Europeană a luat act ieri de nenumăratele sesizări venite din partea soţiei şi vecinilor fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu şi a atenţionat România că ar trebui să înceteză să-i mai dea atenţie liderului Forţei Civice.

"Soţia domnului MRU ne-a sesizat, pe căi oficiale şi pe toate canalele diplomatice, că nu se mai înţelege cu fostul premier. Nu mai duce gunoiul, nu mai spală vasele, stă toată ziua pe la televizor şi se crede liderul opoziţiei", au explicat înalţi oficiali europeni.

În raportul comisiei se mai arată că România a mai avut, de-a lungul timpului, politicieni hazlii, cum ar fi cazul lui Radu Vasile, dar acesta nu a fost băgat în seamă prea mult odată ce n-a mai fost premier. "Atitudinea faţă de MRU ne surprinde, de exemplu şi Vadim este hazliu şi se crede împărat, preşedinte sau om politic important, dar nu este atât de mult băgat în seamă", comentează oficialii europeni.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 20.12.2012 07:19 Politic

National Cinematografic